Reinier van Belle, Gedragsdeskundige, Systeemtherapeut, EFT- en Psychosociaaltherapeut 

 

Mijn naam is Reinier van Belle en ik ben geregistreerd Systeemtherapeut bij de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinsgezinstherapie (NVRG), Psychosociaaltherapeut bij het Nederlands Verbond Psychologen en Agogen (NVPA) en bij de Nederlandse Vereniging Voor Seksuologie (NVVS)  ben ik in opleiding tot registratie aldaar. 

Bij de Interactieacademie in Antwerpen heb ik de vierjarige post-master opleiding Systeemtheoretische Psychotherapie afgerond. Zie voor meer inhoudelijke informatie deze link: https://www.uantwerpen.be/nl/studeren/opleidingsaanbod/systeemtheoretische-psychotherapie/profiel/ 

Bij de Rino in Utrecht heb ik de opleiding Seksuologie gevolgd.

In Leuven heb ik de internationaal erkende basis- en voortgezette opleiding Emotionally Focused (Couple)Therapy gevolgd bij Lieven Migerode en Karin Wagenaar. De experts van België en Nederland op het gebied van relatietherapie. 

Vanaf 2003 ben ik werkzaam binnen de (basis, 2e en 3e lijns) specialistische geestelijke gezondheidszorg. Hierin heb ik ruime ervaring opgedaan met uiteenlopende mensen en hulpvragen.

Mijn werkwijze kan getypeerd worden als betrokken, persoonlijk, samenwerkingsgericht en deskundig. Ik probeer niet te vertellen wat u moet doen maar wel te helpen ontdekken wat voor u het beste is, rekening houdend met uw wensen, behoefte, achtergrond en omgeving.