Reactie plaatsen

Reacties

A.
6 maanden geleden

Wij zijn bij Reinier gekomen op een moment dat het niet goed liep in onze relatie waar wij samen niet meer uit kwamen. Reinier heeft ons geholpen elkaar weer terug te vinden, met elkaar te praten en hoe we dit naar de toekomst toe kunnen vasthouden. In de gesprekken voelden we ons allebei gehoord en wist Reinier ons met zijn rust en professionaliteit (nieuwe) inzichten te geven. Aanvankelijk had ik de voorkeur voor een vrouwelijke therapeut, omdat ik me hier prettiger bij voelde. In de gesprekken met Reinier heb ik mij altijd op mijn gemak gevoeld en geen moment spijt gehad van de keuze om met Reinier de gesprekken aan te gaan. Wij raden hem zeker aan!

Sabine
2 jaar geleden

Wij hebben hele fijne gesprekken gevoerd waarbij zowel ik als mijn man ons erg gesteund en gehoord hebben gevoeld. We zijn erg tevreden over de gesprekken en over Reinier als therapeut. Vooral de rust die hij uitstraalt en zijn professionele betrokken houding hebben ons erg geholpen om onze relatie te redden en te verbeteren. Wij raden Reinier zeker aan!

Contact

Mijn praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Mathonstraat 8, 4611 CS Bergen op Zoom

Ik ben bereikbaar:

via telefoon: 0645095243
via e-mail: info@praktijktoconnect.nl

 

Bereikbaarheid
Er is voldoende parkeergelegenheid bij de praktijk. In de straat zelf mag u maar maximaal 1 uur parkeren. Een betere optie is te parkeren in de omliggende straten buiten de centrumring of bijvoorbeeld op het Pastoor Joorenplein.

Ook is de praktijk makkelijk met het openbaar vervoer bereikbaar (dichtbij treinstation Bergen op Zoom).

 

Indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken vult u dan a.u.b. het contactformulier in of mail naar info@praktijktoconnect.nl.

Ik neem dan z.s.m. contact met u op.  

Afspraken kunnen zowel overdag, 's avonds in het weekend en op korte termijn plaatsvinden.